Om 2020-08-30T19:36:07+00:00

-Alexandra Cecilie statsanerkendt kosmetiker

Care serien startede som en lille forsigtig drøm. Tankerne om det første produkt, Warm Care, blev plantet allerede i 2008, hvor jeg startede min rejse ind i hudplejebranchen.

Som kosmetikerelev på Comwell Kellers park havde vi et produkt, der var det absolut nemmeste at sælge med kunden hjem efter en hvilken som helst behandling. Det var en skøn creme, der lindrede ømme muskler. Problemet var blot, at det på ingen måde var beregnet til dette formål; det var nemlig ”bare” en fodcreme. Men prisen var rigtig, den så lækker ud på hylden, plus den duftede ikke stærkt af kamfer eller pebermynte, som muskelcremer ellers gjorde. Da jeg i 2011 åbnede min egen klinik, søgte jeg længe efter et lignende produkt, men det var ikke til at opspore. Enten var duften for skrap, emballagen utiltalende, og virkningen for ringe! Ideen om at udvike sit eget produkt virkede ikke som noget ”man bare lige gjorde”.

Men som underviser på SDE begyndte jeg sideløbende at læse kemi for at få en bedre forståelse for sammensætning i kosmetikprodukter. Og så skete det! Køkkenet blev mit laboratorie – og jeg fandt faktisk noget der virkede kunne leve op til mine krav. Så en kold og våd novemberdag i 2014 indgik jeg et samarbejde med et laboratorie, der ville hjælpe mig med at lave en formel med de rette ingredienser. Det tog 22 prøver og 11 måneder før laboranterne ramte præcis det, jeg ønskede med Warm Care:

· Varmende effekt i minimum 20 min.

· Ingredienser der er til at ”afkode” for behandleren

· Mild duft af lavendel

· Ingen fedtpletter ved brug

· Drøj og let i konsistensen

· Et smukt design der pynter i alle omgivelser

Så i december 2015 kunne jeg præsentere Warm Care; det første produkt i Care serien.

Senere udviklede jeg behandlingen Care Yoga Treatment; en behandling hvor behandleren ”dyrker yoga” og får alle de gavnlige effekter af yogaen, mens han/hun udfører behandlingen. I den forbindelse lancerede jeg produkter, som også blev en del af Care serien: 100% rene økologiske olier, udvundet på fineste vis som giver fantastiske behandlingsresultater.

Og i 2017 kom Care Facial, en simplistisk behandling med få produkter – sammensat med et højt indhold af aktive ingredienser, der giver det fineste resultater!

I behandlingen anvendes ældgamle, veldokumenterede teknikker, som jeg har finpudset og opgraderet til moderne behov.

Vi er i dag flere end blot Jeg (Alexandra Cecilie) der tager hånd om Care serien. Care serien er i dag et tæt samarbejde mellem jeg Alexandra Cecilie, og Heima Beauty Trading company.

Den daglig håndtering af serien sker fra Heima`s hovedkontor i Viborg, hvor de pakker og sender Care produkterne kærligt afsted hver dag!

Jeg, Alexandra står for udviklingen i tæt samarbejde med de kyndige laboranter fra laboratoriet – lige i her i vores dejlige Danmark.

2-3 gange om året holder vi Care Workshops, hvor vi nørder Care-ligheden sammen og deler ud af alle de fine aspekter Care serien har at byde på.

Pssst…  Jeg vil også gerne lære dig og kende, så find mig på INSTAGRAM og FACEBOOK, så jeg kan se, hvem du er.