Om 2018-01-27T08:43:27+00:00
Alexandra Cecilie Statsanerkendt kosmetiker med speciale i SPA & avanceret hudterapi.

– Alexandra Cecilie
Statsanerkendt kosmetiker med speciale i SPA & avanceret hudterapi.

Jeg er uddannet kosmetiker på Kellers Park i 2010.

Jeg har altid vidst, at denne branche var min hylde. Jeg elsker den, jeg tilbeder den, og jeg lever i den! Og håber det altid vil være sådan!

Som bare 19 årig, åbnede jeg min egen klinik i Middelfart. Det var en klinik der skulle give mig ”hår på brystet” – Thi.. sjovt udtryk for en kosmetiker, når vores job er at fjerne hår på brystet.

Ej, spøg til side.

Som 19 årig, og efter 3 år på Comwell Kellers Park som spa elev, var jeg ret klar i spyttet om hvor mit liv skulle hen af. Jeg skulle dygtiggøre mig, og lære endnu mere!

Så det at blive selvstændig, gav mig muligheden for, at lære ikke kun at servicere vores kunder med behandlinger, men også alt det der hører med til, at være selvstændig. Som f.eks. markedsføring, grafik, bogholding og alt det andet der høre med til, at være soloselvstændig!

Det var skide skægt, og pisse hårdt samtidig!

Efter 2 år solgte jeg klinikken til en fantastisk kollega, der i dag har gjort klinikken til alt hvad den er i dag.


Jeg blev tilbudt en fast stilling som underviser på syddansk erhvervsskole i Odense.

Det var VILDT! Aldrig havde jeg troet, at jeg fik en mulighed for, at lære fra mig! Og giv vores kommende kollegaer, en smule af deres start bagage til deres færden i vores branche.

Jeg troede faktisk heller ikke at jeg kunne.

Det var en udfordring, at finde den helt rigtige undervisningsstil. Og jeg leder stadig, men det blandet med en hel del passion for faget, teori, praktisk arbejde, og lade eleverne omdanne deres nye viden, til egen erfaring – det viste sig at være vejen frem.

Undervisning og formidling blev til min store overraskelse, noget af det jeg holder allermest af. Ikke bare fordi, at jeg får lov til at dele min passion, men også fordi, at jeg får lov til at plante små frø, og se hvad folk selv kan udrette med dette.

Jeg begyndte at udvikle på Warm Care sammen med nogle fantastiske laboranter tilbage i 2014. En lille drøm der havde spøgt længe.
Jeg var stadig underviser på SDE, men ville udvikle et produkt, af høj kvalitet dansk produceret og udviklet, et produkt behandlere nemt kunne benytte i deres behandlinger og som de trygt kunne sælge med deres kunder hjem, for at forlænge deres behandling.
Det skulle være et produkt folk kom til at elske, nemt at påføre, ingen skarpe dufte, men en mild beroligende duft af lavendel

Jeg havde egentlig bare troet, at jeg skulle have lidt forhandlere til Warm Care og stadig undervise på SDE.

Men allerede i 2015 ringede de første der ville have et kursus af mig. AF MIG! What? Jamen okay så. Det blev folk så ved med, og i maj 2016 havde jeg sidste undervisning på SDE.


 

Idag er det min helt store passion, der danner rammen om min hverdag. Nemlig at formidle undervisning til klinikker, der ønsker, at skabe en forretning de selv kan agere og vokse i, på et professionelt plan.

12109181_10156156861455557_7393715282968345840_n

Undervisning af kalahari forhandler april 2016

Mit formål med mine kurser/workshops/foredrag og yogaterapeut uddannelsen, det er behandlerne! Det er behandlerene der skal have det godt, for at kan give det videre til deres kunder!

Min fornemmeste opgave uanset hvad sammenhæng vi mødes i er, at give dig en teori du kan omsætte til praktisk erfaring, for at bruge det bedst muligt i hverdagen på klinikken. Hvad end det er, produktkendskab, behandlinger, sociale medier, videoer eller salg! Det hele skal kunne omsættes til praktisk erfaring.

Og lige præcis det! Er min røde tråd, og fornemmeste opgave uanset hvordan vi stifter bekendtskab med hinanden!

At du kan omdanne teorien til praktisk erfaring!

Jeg håber at møde dig engang i vores fantastiske branche! Og plante små frø hos dig, som du selv kan vande, og gøre til dit eget.

Bedste hilsner

Alexandra Cecilie

P.s. Jeg vil også gerne lære dig og kende, så find mig på INSTAGRAM og FACEBOOK, så jeg kan se, hvem du er.