Kurser & workshops 2018-06-01T07:24:06+00:00

Education is not about learning the facts, but the traning of the mind to think

– Albert Einstein

Som behandler, uanset uddannelse, er kurser altid populære. Både praktiske kurser, men også det, at få ny teoretisk viden, carebyAC logo treeeller måske genopfrisket den.

Vores branche er i konstant udvikling og derfor endnu en god grund til, at søge viden og udvikle sig.

Kurser giver som regel en god portion viden med sig. Men det giver også en anledning til inspiration, når man kommer tilbage i klinikken.

Sidst men ikke mindst er kurser perfekte til erfarings udveksling, lærer nye mennesker i branchen, og lærer af hinandens erfaringer.img_3055

Mine kurser vil altid være en blanding af teori og praktisk arbejde. Og der vil være god hjælp og støtte efter kurset. Jeg er kun en mail eller telefon opkald væk.


Kurser & workshops 2018

Salgskursus for behandlere 

Dette er et kursus målrettet til behandlere! Alt matriale er gennemarbejdet og prøvet af, i praksis af behandlere! Ja, faktisk er dette materiale noget jeg har brugt,  4 år på at sammensætte. at have et målrettet salgskursus klar til dig som behandler. Et  kursus hvor du  får ALLE de rette værktøjer, vi som behandlere kan bruge i praksis, for at blive tryg i salget! 

Kurset lære dig at øge din omsætning i klinikken UDEN, at arbejde flere timer! Nemlig ved at fokusere på allerede eksisterende kunder! Du får mine bedste værktøjer til at være tryg i et hvert salg! Og på den måde øge din omsætning markant, UDEN at ligge flere arbejdstimer i klinikken!

På salgskurset kommer vi igennem:

  • Mersalg og krydssalg
  • Typelogierne
  • Komunikationsformer
  • Salgs processen set fra købers og sælgers side

Efter kurset har du nogle helt konkrete værktøjer, du kan benytte. De vender muligvis op og ned på din måde, at håndtere salg på.

Salgskursus & SPA

Jeg har sammensat min hidtil bedste version af dette kursus! Nemlig med SPA hygge efter endt kursus. Så først får du alle mine bedste værktøjer, til at gøre dit salg nemt og derefter kan du nyde SPAen enten på Marienlyst strandhotel eller på Hotel Vejlefjord.

Tilmeld dig på Hotel vejlefjord d. 26 august
Tilmeld dig på Marienlyst strandhotel d. 9 sep.

SPA chef på Marienlyst Strandspa udtaler: 
“Dagen efter en af mine ansatte havde deltaget på Salgskurset hos Care by Alexandra Cecilie, valgte hun at bruge det hun havde lært i hendes behandlinger, og den dag solgte hun produkter til ALLE sine behandlinger!”


Betalingsregler for kurser/workshops/uddannelse eller foredrag hos Care by Alexandra Cecilie:

  • Kurser betales inden kurset start. Fakturaen sendes på mail.
  • Tilmeldningsgebyr på 30 % af kursets pris, bliver ikke refunderet.
  • Ved afmeldelse skal dette ske, minimum 14 dage før kursets afholdes for, at få refunderet 70 % af kursets pris.
  • Ved udeblivelse på selve dagen, er det ikke muligt at få refunderet beløbet.

Ovenstående regler er gældende, ved tilmeldning af kurser/workshops/uddannelse eller foredrag hos Care by Alexandra Cecilie.

OBS. Det er muligt at få delt sine betalinger op. Spørg for at lave en ordning, så finder vi en passende løsning.


Er du interesseret i workshops i de skønne behandlinger med Care produkterne se mere her:

Care Facial KLIK HER

Care yoga treatment KLIK HER